Det är otroligt jämnt och ovisst i Artjakten med bara två veckor kvar av tävlingen. " /> Rafflande sista veckor i Artjakten! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

3 år sedan Sverige Mathias Arnham
Nellie Ottoson från Vänersborg har fångat hela 36 arter den här sommaren - här poserar hon med en randig sjökock.
Rafflande sista veckor i Artjakten!

Det är otroligt jämnt och ovisst i Artjakten med bara två veckor kvar av tävlingen.
Just nu leder Gustav Nyström från Bråtaviken med 46 fångade fiskarter i sommar. Men bakom honom jagar närmast Erik Maripuu med 43 arter och Pelle Hjelm som vunnit tävlingen en gång tidigare på 41 arter.
Bästa tjej ligger fyra och är Nellie Ottosson från Vänersborg. Hon har fångat 36 arter i sommar och fångade senast denna vackra randiga sjökock från Gullmarsfjorden.

Just nu leder Gustav Nyström från Bråtaviken med 46 fångade fiskarter i sommar.

Övriga i topp tio är Kelvin Hylén, Moa Maripuu, Mille Carlström, Emma Maripuu, Victor Engman och Isac Larsson vilka samtliga ligger inom 34-28 arter. Så extremt jämnt var det längesedan det var och nu blir avslutningen extremt intressant!
Hela den aktuella ställningen hittar du HÄR.

Hans Lindqwist

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Andreas Hagström tar över rodret på Beason båtar efter Peter Hedqvist. Foto: Privat
Fiskeprofil blir ny kapten på klassiskt båtföretag

Båtbranschen rider på en framgångsvåg, och både nya och gamla aktörer tar utvecklingen framåt. Nu står det klart att klassiska Beason Båtar får en ny ägare, nämligen i form av Andreas Hagström från Mariestad.

Andreas tar över efter Peter Hedqvist, som styrt skutan på Beason Båtar sedan 2006. Han kommer dock att vara kvar inom företaget, både med att bygga båtar och ta fram nya båtmodeller tillsammans med Andreas.
– Inom kort kommer vi presentera en modell som fyller ett hålrum i det nordiska sportfisket, meddelar Andreas Hagström.

Det ska tilläggas att Andreas Hagström, som är ett välkänt namn inom trollingkretsar, sedan tidigare driver Mariestads Marina. Enligt dem själva är intresset för välbyggda sportfiskebåtar som tål det nordiska klimatet stort, att och Beason är många sportfiskares ”drömbåt”.

Du kanske även gillar detta