Annons
Rekord på Fiskejournalen.se | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Rekord på Fiskejournalen.se

Över 100 kommentarer på en artikel är rekord på fiskejournalen.se och ett mått på ert engagemang.

Fiskejournalen och Älvräddarnas brevkampanj genererar en strid ström av protestbrev till regeringen. Ytterligare ett bevis för att frågan engagerar är antalet kommentarer här på vår webbsajt.
På vår sida Engagera Dig! ligger såväl en artikel om planerna på att leda vatten från Piteälven och ett färdigskrivet brev som kan skickas med webbformulär. Sedan kampanjen startade för två veckor sedan har fler än 5000 brev skickats. Engagemanget växer för varje dag och vi är djupt tacksamma för er hjälp.
En annan mätsticka för hur mycket frågan engagerar är antalet kommentarer till artikeln. I dagsläget finns över 100 kommentarer – ett nytt rekord för vår webbsida.

Fortsätt gärna att kommentera då detta också ger en viktig signal utåt. Det är nämligen inte bara sportfiskare som läser kommentarerna. Makthavare, företrädare för vattenkraften och andra som vill känna av våra åsikter besöker då och då fiskejournalen.se.
Klicka här för att läsa andras kommentarer och skriv gärna en du med. Om du inte har skickat ett protestbrev – gör det nu.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Frågan är vilken diet denna gädda går på? Foto: Sola Predators
Fet, fetare, fetast – vad har denna gädda slukat?

Första advent närmar sig, och redan nu anländer en tidig julgris. Det handlar om en häpnadsväckande fet Värmlandsgädda, som vi förstås undrar vilken diet den kan tänkas gå på?

Gäddan i sin helhet.

Gäddan i sig kommer inte att skriva in sig i historieböckerna, eftersom den ”bara” vägde 7 kilo. Men med tanke på att den bara var 95 centimeter så är det underförstått att den var ovanligt tungt lastad. Som synes på bilden så har den frossat ordentligt på något, frågan är bara vad?
– Ja, den var riktigt fet. Vi har pratat en del om detta, och det går sjukt stor mört i det området vi fiskar på, en vanlig storlek är 20–25 centimeter. Vi tror att den stått och tryckt i sig en massa mört.

Det säger Daniel Löf i fisketeamet Sola Predators, som var med när kompisen Andreas Henriksson fick upp gäddan. De övriga i laget är Jesper Nilsson och Andreas Larsson.
Vi tackar för bilden på ”julgrisen” och hänvisar till Sola Predators Instagram för er som närmare vill följa deras fiskafängen.

Du kanske även gillar detta