Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Morgan Fihn
Rök till grillen

Gör grillmaten godare, roligare och stötta samtidigt Ge fan i våra vatten.

Sommarens hetaste grillprodukt är här. Rocksmoke hickory är rökpinnar som är tillverkade av trumpinnar. En taktfast rökt öring kanske blir sommarens melodi?
Hickoryn i Rocksmoke är noga utvald i West Calorina, USA, för att bli trumpinnar till flera kända rockband. Motörhead, Accept, The Hives och Mustach för att nämna några. När trumpinnarna kapas i rätt längd så blir det en stump över. Denna hamnar i påsarna och väntar på att få smaksätta dina grillanrättningar i sommar. Överskottet när du handlar en påse Rocksmoke hickory går till Sportfiskarnas Ge fan i våra vatten. Ännu en välsmakande krydda med andra ord.
Du kan köpa rökpinnarna på Sportfiskarnas webbshop under kategorin Ge fan i våra vatten.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta