[/caption] " /> Rösta och vinn tio fräcka beten | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Rösta och vinn tio fräcka beten

Vill du skicka Partik på en Drömresa till Irland?

Tycker du att Patrik Jansson från Grästorp är värd en Drömresa för sin trollade lax? Då ska du plocka fram mobiltelefonen och skicka ett sms. Alla som röstar har chansen att vinna tio heta gäddbeten.
Omröstningen om vem som ska vinna Drömresan till Irland pågår fram till midnatt 16 oktober. Tills dess har du möjlighet att rösta tills du storknar – och varje sms är dessutom med och tävlar om tio heta gäddbeten.
En av de tolv är Patrik Jansson från Grästorp. Han gav sig ut på Vänern för att trollingfiska andra veckan i januari. Ett dubbelhugg och en lax på över tio kilo gav honom en riktigt bra start på trollingåret.
– Jag kunde sakta men säkert drilla fisken in till håven och lyfta den över relingen, säger Patrik i sin anmälan till Recordfisken.
Laxen vägde 10 620 gram och mätte 91 centimeter.
Vill du rösta på Patrik? Skicka sms till 72104 med texten Dröm, följt av mellanslag och siffran 7. Kostnad 5 kronor.
Här
hittar du samtliga kandidater.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta