Anton har också en egen pod cast som heter  "En fiskares bekännelser". Foto: Stinger production & från Antons hemsida
Anton har också en egen pod cast som heter "En fiskares bekännelser".
Foto: Stinger production & från Antons hemsida[/caption]Anton Tsvetkov alias ”Ryssen” är ABU:s senaste värvning till Team Abu Garcia: " /> "Ryssen" ny medlem i ABU-teamet | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Anton har också en egen pod cast som heter "En fiskares bekännelser". Foto: Stinger production & från Antons hemsida
”Ryssen” ny medlem i ABU-teamet

Anton har också en egen pod cast som heter  "En fiskares bekännelser". Foto: Stinger production & från Antons hemsida


Anton har också en egen pod cast som heter ”En fiskares bekännelser”.
Foto: Stinger production & från Antons hemsida

Anton Tsvetkov alias ”Ryssen” är ABU:s senaste värvning till Team Abu Garcia:
Anton är en predatorfiskare med kajakfiske som specialitet. Många kanske redan vet vem han är genom hans egen hemsida Rysken Fishing  och genom hans pod cast ”En fiskare bekännelser”.
ABU:s Olle Lidesjö är nöjd med sin förstärkning:
– Han är mycket skicklig sportfiskare med en otroligt stark personlighet. Att han dessutom representerar den nya snabbt växande skaran av kajakfiskare gör ju inte saken sämre.

Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta