[/caption] " /> Ska Ulla vinna Drömresan? | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ska Ulla vinna Drömresan?

Ska Ulla Öhlund vinna Drömresan med sin insjööring på 10,32 kilo?

Är det Ulla Öhlund som ska åka på Drömresa till Irland? Hon fick en insjööring på drygt tio kilo i Indalsälven och tävlar som bidrag nummer nummer ett.
Under de sista dagarna i augusti gav sig Ulla Öhlund ut på storöringfiske i Indalsälven, i trakten av Östersund. Efter några timmars kryssande mellan heta platser hände det osannolika. I samma område där Ulla tidigare fått en 7,8 kilo tung öring, högg nu en bjässe av samma art. Denna gång stannade vågen på 10,3 kilo.
– Det tog cirka 20 minuter innan vi kunde andas ut och ytterligare en dryg timme innan vi fick lägga bjässen på vågen, berättar Ulla.
Vill du rösta på Ulla? Skicka ett sms till 72104 med texten Dröm, följt av mellanslag och siffran 1. Kostnad 5 kronor.
Varje röst är automatiskt med i tävlingen om tio heta gäddbeten.
Här
hittar du samtliga kandidater.
Morgan Fihn

 

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta