Baitbash är mässan för alla som gillar flugbindning, spöbyggnad, betestillverkning - ja allt hantverk vi har inom sportfisket. Se bildspelet som Andre Fridberg plåtade under årets tillställning. " /> Skaparglädje i kubik på Baitbash 2019 | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Mathias Arnham
Baitbash 2019 blev en lyckad tillställning, och under mässan 2020 finns även Älvräddarna med som arrangör. Foto: Andre Fridberg
Skaparglädje i kubik på Baitbash 2019

Baitbash är mässan för alla som gillar flugbindning, spöbyggnad, betestillverkning – ja allt hantverk vi har inom sportfisket. Se bildspelet som Andre Fridberg plåtade under årets tillställning.

Sun City Predator Show lades ner men ur askan från den populära mässan breddades konceptet och Baitbash bildades. För att citera mässans egna beskrivning av eventet så är Baitbash en hyllning till hantverket, beten, flugbindning, prylarna och allt däremellan – ett riktigt fiskekalas helt enkelt. Andre Fridberg, en vän till mässledningen gick runt med kameran och lyckades återspegla glädjen. Ta del av den här nedan.

[allergallery id=”60983″]

 

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta