skittfiske_swe2005 slog Skittfiske upp portarna till sin första butik i Norge. Kort därefter lanserade de en butik på webben. Sedan dess har de expanderat konstant och nu gör de entré på den svenska marknaden. " /> Skittfiske – ny webbshop för fiske och fritid | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Skittfiske – ny webbshop för fiske och fritid

skittfiske_swe2005 slog Skittfiske upp portarna till sin första butik i Norge. Kort därefter lanserade de en butik på webben. Sedan dess har de expanderat konstant och nu gör de entré på den svenska marknaden.
Norska Skittfiske säljer fiskeredskap, kläder och allt du tänkas behöva till ditt friluftsliv. Nyligen öppnade de en 1000 kvadratmeter stor butik i Sandefjord i Norge – och nu startar de upp en webbutik för svenska konsumenter på adressen www.skittfiske.se.
Anders Amundsen är en av ägarna och han ser fram emot att få leverera produkter till svenska sportfiskare.
– Fraktkostnaderna blir inte högre än om kunderna köper från butik inom Sveriges gränser. Dessutom är tull inkluderat i det priserna på sajten. Inga obehagliga överraskningar alltså, säger Amundsen.
I nuläget har Skittfiske cirka 20 000 produkter i sortimentet och svenska representanten Emma Bäcker Hakonsen utlovar roliga event och kampanjer på sajten framöver.
– Man gör klokt i att göra regelbundna besök på sajten och gilla oss på Facebook, säger Bäcker.
www.skittfiske.se

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Länsstyrelser och kommuner kan få ett ökat ansvar för vattenförvaltning. Foto: Anders Lundin
Bättre vatten från fjäll till kust med "Blå plan"

Länsstyrelser och kommuner kan få ett större ansvar för landets vattenplanering, från fjäll till kust. Syftet är att genom bättre förvaltning höja kvalitén på våra vatten, och satsningen går under namnet ”Blå plan”.

Konceptet med en ”Blå plan” är att länsstyrelser och kommuner ska ta ett helhetsgrepp på hela avrinningsområdet, även de delar som passerar länets eller kommunens gränser. Bakom förslaget ligger Vattenmyndigheterna, som poängterar att det som pågår uppströms påverkar tillståndet i vattnet nedströms.
– Åtgärdsförslaget innebär att kommuner och länsstyrelser ska göra en förvaltningsövergripande vattenplanering med en helhetssyn utifrån hur hela avrinningsområdet mår, säger Johanna Söderasp, vattenvårdsdirektör i ett pressmeddelande.

Det framgår inte direkt hur sportfiske och annan rekreation ska vägas in i planeringen, men planen är att enklare kunna sätta in rätt åtgärd på rätt plats, vilket i förlängningen sparar pengar.
Fokus ska vara på vattenförekomster där vattnet kräver åtgärder för att få en god kvalitet. I sin planering ska även myndigheterna titta på hur vattnet påverkas av ett förändrat klimat.
Här kan du läsa mer om den ”Blå planen”.

Du kanske även gillar detta