Japanphoto har specialiserat sig på utskrifter på spännande material av olika slag.[/caption]Japanphoto tänker ge alla på Fiskekryssningen en gratis fotoutskrift av valfri fiskebild. Den som vill, kan även tävla även med sin utskrift och kan vinna en stor, läcker canvastavla. " /> Skriv ut din bästa fiskebild gratis | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Skriv ut din bästa fiskebild gratis

Japanphoto har specialiserat sig på utskrifter på spännande material av olika slag.


Japanphoto har specialiserat sig på utskrifter på spännande material av olika slag.

Japanphoto tänker ge alla på Fiskekryssningen en gratis fotoutskrift av valfri fiskebild. Den som vill, kan även tävla även med sin utskrift och kan vinna en stor, läcker canvastavla.
Tolv dagar kvar till Fiskekryssningen och än finns chans att boka. Så ni behöver inte bli avundsjuka på att alla som kryssar får en fin fotoutskrift. Kom istället ihåg att ta med dig din favoritbild i mobilen eller på ett usb-minne och gå till Japanphotos monter i mässan under lördagen. Där har de några av sina högteknologiska skrivare och kan fixa en snygg fotoutskrift i ett nafs.
Om du vill, kan du även tävla med bilden. Säg bara till så hängs en extra utskrift upp för bedömning. I slutet av dagen utses de bästa fiskebilderna.
Bokar Fiskekryssningen gör du genom att ringa 08-666 33 33 eller genom att klicka här.
 

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta