Japanphoto har specialiserat sig på utskrifter på spännande material av olika slag.[/caption]Japanphoto tänker ge alla på Fiskekryssningen en gratis fotoutskrift av valfri fiskebild. Den som vill, kan även tävla även med sin utskrift och kan vinna en stor, läcker canvastavla. " /> Skriv ut din bästa fiskebild gratis | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Skriv ut din bästa fiskebild gratis

Japanphoto har specialiserat sig på utskrifter på spännande material av olika slag.


Japanphoto har specialiserat sig på utskrifter på spännande material av olika slag.

Japanphoto tänker ge alla på Fiskekryssningen en gratis fotoutskrift av valfri fiskebild. Den som vill, kan även tävla även med sin utskrift och kan vinna en stor, läcker canvastavla.
Tolv dagar kvar till Fiskekryssningen och än finns chans att boka. Så ni behöver inte bli avundsjuka på att alla som kryssar får en fin fotoutskrift. Kom istället ihåg att ta med dig din favoritbild i mobilen eller på ett usb-minne och gå till Japanphotos monter i mässan under lördagen. Där har de några av sina högteknologiska skrivare och kan fixa en snygg fotoutskrift i ett nafs.
Om du vill, kan du även tävla med bilden. Säg bara till så hängs en extra utskrift upp för bedömning. I slutet av dagen utses de bästa fiskebilderna.
Bokar Fiskekryssningen gör du genom att ringa 08-666 33 33 eller genom att klicka här.
 

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta