Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sommarläsning

Mikael Puhakka svarar givmildt på alla frågor i intervjun.

”Snipkungen” bor i Bromma och driver en välbesökt blogg på Sportfiskeforum.se. För ett tag sedan publicerade han en intressant och matnyttig intervju med fiskeguiden Mikael Puhakka.
På Sportfiskeforum.se deltar ”Snipkungen”, som egentligen heter Andreas, ofta i diskussioner på forumet ­– med stor sakkunskap i bagaget. Bloggen handlar ofta om prylar och gäddfiske. Kanske är det ingen slump att intervjuoffret heter Mikael Puhakka, som även kallas ”Pike Mike”. I Intervjun får bland annat veta vad som driver en fiskeguide och får höra lite dråplighet från guidebåten.
Titta in på hans blogg och sjunk tillbaks i soffan. Bra sommarläsning utlovas.
Är du sugen på att starta en egen fiskeblogg? Det är busenkelt, gratis och tar ett par minuter. Klicka här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta