Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskemässan i Kista 2012

Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind och Stefan "Trumman" Trumstedt berättade sanna fiskehistorier på Sportfiskemässan förra året.

I år landar den ambulerande Sportfiskemässan i Kistamässan, Stockholm. Från arrangören meddelas rekordstort intresse bland utställarna. Fiskejournalen håller som vanligt till på scenen med ett lika späckat schema som tidigare år.
Sportfiskemässan arrangeras för åttonde gången den 23-25 mars 2012. Efter förra årets besöksrekord i Jönköping med 11 251 besökare, är arrangören hoppfull om att succén upprepar sig när Sportfiskemässan nu flyttar in i Kistamässan, Stockholm. Mässan är den största i Sverige inom sportfiske och lockar fiskeintresserade besökare från hela Sverige. I år kan man även presentera en ny attraktion.
– Vi kommer ha Europas största mobila akvarium på plats, säger Agneta Brunell, projektledare sportfiskemässan.
Det blir säkert spännande för besökarna att se hur fiskarna reagerar på olika typer av beten.
Fiskejournalen har sedan ett antal år huserat på scenen och så blir det även i år. Programpunkten ”sanna fiskehistorier”, där sportfiskeprofiler delar med sig av dråpligheter, har blivit en publikframgång och finns givetvis med även i år. Älvräddarna och Fiskejournalens auktion kommer också att upprepas, denna gång med temat lax.
Här
hittar du mer information om mässan.
Nyfiken på hur det mobila akvariet ser ut? Titta på youtube-klippet nedan.
Morgan Fihn

httpv://www.youtube.com/watch?v=h3VCDr7CnW4


Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta