CRONY Progress 3 Jigging är ett stabilt spö anpassat för havets starka fiskar. Familjeföretaget Gesons har nu spöna i sitt sortiment. " /> Starka spön från Japan | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

3 år sedan Sverige Mathias Arnham
Crony Progress 3 Jigging är som gjort för dig som siktar mot Nordnorges storviltfiske. Läs mer här nedan.
Starka spön från Japan

CRONY Progress 3 Jigging är ett stabilt spö anpassat för havets starka fiskar. Familjeföretaget Gesons har nu spöna i sitt sortiment.
Förutom högkvalitativa komponenter har Japanerna fått till en sportig design som attraherar den moderna havsfiskaren. Spöt finns i två viktklasser, båda byggda på en kraftfull kolfiberklinga från Toray– allt för att sätta hård press på de större saltvattensfiskarna. De greppvänliga EVA-foamhandtagen slutar i en kryssbutt av aluminium. Spinnrullfäste och spöringar från välrenommerade FUJI. Spöna finns i viktklasserna 100 – 250 gram (5,8 fot) och 300 – 500 gram (5,2 fot).

…Japanerna fått till en sportig design som borde attrahera den moderna havsfiskaren.

[allergallery id=”57521″]

För mer information följ den HÄR länken.

Rek. Pris: 1390 kronor

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta