I den jämtländska Kallsjön finns både öring, röding och kanadaröding.
I den jämtländska Kallsjön finns både öring, röding och kanadaröding.[/caption]På lördag går Kallsjöns trollingtävling i Jämtland av stapeln. Tävlingen körs i år till förmån för Cancerfonden. Engagemanget är stort, både från sponsorer och privatpersoner. " /> Stöd till trollingfiskare mot cancer | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
Stöd till trollingfiskare mot cancer

I den jämtländska Kallsjön finns både öring, röding och kanadaröding.


I den jämtländska Kallsjön finns både öring, röding och kanadaröding.

På lördag går Kallsjöns trollingtävling i Jämtland av stapeln. Tävlingen körs i år till förmån för Cancerfonden. Engagemanget är stort, både från sponsorer och privatpersoner.
När en fiskekompis fick beskedet att han hade cancer, reagerade Micke Norrman, Håkan Karlström och P-G Holmström direkt. Självklart ska årets trollingtävling i Kallsjön bidra till cancerfonden!
Förutom att hela anmälningsaviften på 500 kronor går direkt till cancerfonden, är också prisbordet för tävlingen extra stort i år. Mängder av fin fiskeutrustning från bland annat ABU, Normark, Lorentz Marin och Landbys jakt och fiske finns i potten.
För den som inte kan vara på plats, finns ändå möjlighet att hjälpa till. Antingen genom att köpa en dekal med ”Trollingfiskare mot cancer” för 100 kronor eller genom att sätta in pengar på Cancerfondens hemsida, cancerfonden.se Sök på ”Trollingfiskare mot cancer”.

Vill du veta mer, kontakta Mikael Norrman 0702-142097

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta