Utanför Guadalupe simmar en gigantisk vithaj som fått namnet Deep Blue. Hajen mäter hela 7 meter och är antagligen den största vithaj som någonsin hamnat på film. " /> Största vithajen någonsin på film? | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Mathias Arnham
Deep Blue kan vara den största vithajen som någonsin filmats.
Största vithajen någonsin på film?

Utanför Guadalupe simmar en gigantisk vithaj som fått namnet Deep Blue. Hajen mäter hela 7 meter och är antagligen den största vithaj som någonsin hamnat på film.
En av Discoverys hajexperter Mauricio Hoyos Padilla har under den senaste veckan spridit häftiga videoklipp på den gigantiska vithajen Deep Blue. Kolla in filmen när Mauricio ”high-fivar” denna perfekta toppredator.

Hajen mäter hela 7 meter och är antagligen den största vithaj som någonsin hamnat på film.

[socializer-facebookembed href=”https://www.facebook.com/amaukua/videos/10153470328780955/”]

 

 

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta