Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
För er som har turen att bo i närheten av en hållpats är det skönt att kunna ta bussen ända fram!
Ta bussen till Fiskekryssningen!

Vill du åka med på Fiskekryssningen, men undrar hur du skall komma till och från Värtahamnen i Stockholm?
Lugn! Från drygt 30 mellansvenska städer, går det att åka buss direkt till och från Fiskekryssningen. Titta på busskartan så kanske du hittar en hållplats nära dig. Boka din kryssningsbuss hos Tallinksilja, gärna samtidigt som du bokar din plats ombord. Lättast är att ringa 08-666 33 33.

Fiskebussar från Göteborg
I år kör dessutom EL-Ge Sportfiske specialfiskebussar direkt från Göteborg. Ombord på bussen kommer det visas fiskefilmer, det kommer bli fiskequiz och spännande utlottningar – och du kan garaneterat tjöta fiske med dina medpassagerare. Boka direkt hos EL-Ge
Oavsett hur du skall ta dig till Fiskekryssningen, så måste du ju självklart boka själva Fiskekryssningen först. Dröj inte för länge, för platserna går åt. Boka hos Tallinksilja 08-666 33 33 eller läs mer på Fiskekryssningen.se

Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta