Var kan detta flygplan vara på väg? Till Alaska förstås. Världens laxparadis nummer ett. " /> Ta laxflyget till Alaska | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Ta laxflyget till Alaska

Var kan detta flygplan vara på väg? Till Alaska förstås. Världens laxparadis nummer ett.
Kungslax, indianlax, hundlax, silverlax, puckellax och så steelhead och dolly warden inte att förglömma. Att fisketurismen i Alaska är stor och viktig, visar detta flygplan som är målat som en lax.
Låt oss hoppas att de goda laxvindar som så smått har börjar blåsa över Sverige, i framtiden kan resultera att till exempel SAS väljer att måla sina plan som öringar och laxar.

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta