gäddfiske I senaste Fiskejournalen hittar du tips från drivna gäddfiskare.[/caption] " /> Tips från tävlingsfiskare | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Tips från tävlingsfiskare
gäddfiske

I senaste Fiskejournalen hittar du tips från drivna gäddfiskare.

Bland tävlingsfiskare finns mycket kunskap att hämta för oss vanliga nöjesfiskare. I Fiskejournalen nummer 9 berättar vi om de hetaste tipsen.
Hur tänker tävlingsfiskarna, vilken taktik och vilka metoder använder de? I senaste Fiskejournalen åker vår medarbetare Tomas Edenfeldt med ett framgångsrikt team på en tävling för att snappa upp tips som alla gäddfantaster kan ha nytta av.
Här kan du titta i senaste numret.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta