[/caption] " /> Västerhavsveckan den 7-15 juli | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Västerhavsveckan den 7-15 juli

Den närmsta veckan arrangeras många aktiviteter längs västkusten med fokus på havs miljö.

I dag inleds Västerhavsveckan. Ett arrangemang som sträcker sig längs västkusten och har fokus på havsmiljö.
Befinner du dig på Västkusten under kommande vecka kan det vara idé att kolla in Västerhavsveckan. Redan i dag klockan 11-15 kan du prova på att sportfiska vid Feskekörka i Göteborg. Fiskeutrustning finns att låna på plats.
Här hittar du komplett schema för Västerhavsveckan. Du kan även ladda ner schemat och skriva ut det. (6,4 Mb)
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta