Tävla och vinn massor av fiskeprylar! Tävla och vinn massor av fiskeprylar![/caption] " /> Vinn fiskeprylar – sista chansen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vinn fiskeprylar – sista chansen
Tävla och vinn massor av fiskeprylar!

Tävla och vinn massor av fiskeprylar!

I dag är sista chansen att vinna det generösa prisbordet från Westin. Du som gillar fiske efter abborre, gädda och gös lär hitta en hel del spännande vinster.
En hel arsenal med spinn- och dropshotprylar tävlas ut och står du som vinnare i tävlingen så har du utrustning för flera år framöver.

Så här tävlar du!
Klicka på tävlingsbannern i högerkolumnen här på sajten och svara på tävlingsfrågan i webbformuläret. Vi vill ha ditt svar senast den 22 augusti.
Lycka till!

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta