Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vinn stekhäll

Missa inte chansen att vinna denna stekhäll i gjutjärn.

Tävlingarna duggar tätt på fiskejournalen.se. Nu har du chansen att vinna en stor gasoleldad stekhäll i gjutjärn. Det är gratis att tävla och tar endast en minut.
PanGourmet stekhäll är hela 85 centimeter i diameter och har en godstjocklek på sex millimeter.  Med en vikt på 67 kilo får du ett stabilt stekbord att ha på altanen, på campingplatsen eller vid sommarstugan.
Missa inte chansen att vinna. Tävlar gör du här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
22 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta