Fiskeprofilen, författaren och debattören Gunnar Westrin i Råneå har hoppat av Facebook. Så här motiverar han detta: " /> Westrin vilar helt från Facebook | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Anders Lundin
Gunnar Westrin är en förgrundsgestalt för en hel generation av flugfiskare. Nu ratar han Facebook.
Westrin vilar helt från Facebook

Fiskeprofilen, författaren och debattören Gunnar Westrin i Råneå har hoppat av Facebook. Så här motiverar han detta:

”Hej folkens. Kanske är jag en svikare men efter en massa år på fejjan kändes det helt ok att ta farväl, inte till vännerna utan till fenomenet. Märker redan nu jag saknar grejen, men känner mig samtidigt fri som en fågel. Men viktigast att kommentera är att fejjan tog en jävla massa tid, som jag nu känner att jag behöver för att skriva. Så på grund av, eller tack vara mitt avhopp, blir det lite mer aktivitet på min hemsida www.westrin.se . Jag finns också som vanligt på emailen gunnar@westrin.se och på SMS”.

Vi på Fiskejournalen räknar med att det blir mer aktivitet på fisket också för Gunnars del.

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta