Abborrfiske – vi har kunskapen och prylarna du behöver

Abborren är den perfekta fisken för både nybörjaren och entusiasten. Den är relativt lätt att fånga och mycket stridbar i förhållande till storleken. Men den kan också vara extremt svårflörtad – särskilt de större exemplaren – och utgör en fascinerande utmaning även för proffsfiskaren. Nästan alla sportfiskare har startat sin fiskekarriär med abborrfiske i någon form. Vem minns inte kvällsfisket från bryggan eller båten när man var yngre? Med metspöet i ett krampaktigt grepp följde man fascinerat flötets guppande på vattenytan. Och när flötet försvann fick man nästan hjärtsnörp av förväntan. Magiska minnen.

På senare år har det närmast skett en revolution inom abborrfisket – främst inom spinnfisket. Med influenser från det amerikanska bassfisket har flera nya fiskemetoder visat sig vara effektiva i jakten på abborre även här i Skandinavien. Texas- och carolina-fiske samt NED och Whacky är exempel på spännande och ytterst fångstgivande metoder som med fördel kan användas i jakten på de randiga rovriddarna.

Vi har kunskapen och prylarna du behöver – från enkla metspön och känsliga flöten till specialkrokar till jiggfisket och små läckra vobblers. Utvald kvalitetsutrustning som bevisligen fångar mycket fisk.

Alla filter

Filter
 1. Krokar & småplock
Huvudkategori
Underkategori
Varumärke
Pris
Visa som Rutnät Listvy

713 Produkter

Sida
per sida
 1. Gamakatsu 23 NS Magic Eye trekrok svart 4/0, 5-pack
  36%
  Gamakatsu

  Gamakatsu 23 NS Magic Eye trekrok svart 4/0, 5-pack

  Rek. 190 kr Ordinarie pris 182 kr Rea pris 117 kr
 2. Buldo Oval kastflöte klar 2-pack
  40%
  Buldo

  Buldo Oval kastflöte klar 2-pack

  Rek. 49 kr Ordinarie pris 47 kr Fr. 28 kr
Visa som Rutnät Listvy

713 Produkter

Sida
per sida