Just nu:
Annons

Fiskefeber och Fiskejournalen blir en tidning

Svenska Media Docu AB har förvärvat Fiskefeber vilket innebär att tidningen Fiskefeber slås ihop med Fiskejournalen, men att titeln Fiskefeber upphör. Hur påverkar det här dig?
Istället för att vara konkurrenter kommer vi nu istället sitta samma båt och skapa landets vassaste tidning för alla sportfiskeälskare. Många ansikten som figurerat i Fiskefeber kommer du såklart fortsätta att se i Fiskejournalen. Genom denna förändring får vi nämligen det starkaste teamet någonsin i svensk sportfiskepress.

Så, hur påverkar det dig och din prenumeration?

Lugn, bara lugn – du kommer fortsätta att få en späckad sportfisketidning, men för att undvika förvirring förklarar vi här vad som händer med din prenumeration:

* Du har en prenumeration på Fiskefeber. Din pågående prenumeration av Fiskefeber flyttas över till Fiskejournalen, det vill säga att det antal nummer som återstår av din prenumeration kommer du nu istället få av Fiskejournalen. Exempel: Du har fyra nummer kvar på din prenumeration på Fiskefeber och numera får du istället fyra nummer av Fiskejournalen.

* Du prenumererar på både Fiskefeber och Fiskejournalen. Det antalet nummer som återstår av din prenumeration på Fiskefeber adderas med din prenumeration på Fiskejournalen. Exempel: Du har två nummer kvar på din Fiskefeber- prenumeration och fem nummer kvar på Fiskejournalen-prenumerationen, framledes får du sju nummer av Fiskejournalen.

Behöver du hjälp för att reda ut eventuella frågetecken tar du kontakt med vår kundtjänst, 08-1283 26 90 mellan klockan 9-15.
Vi på Fiskejournalen hälsar dig varmt välkommen i gänget!